In de aanloop naar een nieuw seizoen van Killer Instinct laat Iron Galaxy hier en daar een voorproefje zien in de vorm van een livestream, teaser en dus nu een  trailer.

Killer Instinct houdt de fans behoorlijk bezig. Iron Galaxy weet als geen andere hoe je de community moet bedienen als het gaat om teasers, trailers en ander soort lekkers om je warm te maken voor een nieuw seizoen Killer Instinct. In seizoen 3 komen 4 characters waarvan Rash en Arbiter (ja, die uit Halo) nieuw zijn terwijl Kim Wu en Tusk klassieke characters zijn uit Killer Instinct Gold die ooit uitkwam voor de Nintendo 64.

Kim Wu
Kim Wu in de aanval in Killer Instinct Gold

In de trailer zie je de moveset van alle 4 characters en de stages. Mooi is te zien hoe de redesign van de stages heeft geholpen om straks nog meer diepgang te krijgen waarin je speelt en de belichting zorgt ook dat de characters er mooier uitzien. Vet dat je met Tusk nu het zwaard kan opladen voor een nog meer vernietigende aanval. Keith Heart (Keits please!) zei over Tusk dat hij de bully in de game zal zijn en Tusk je in al zijn aanvallen zal straffen en je ongemakkelijk laat voelen, met welke strategie je ook komt.

Kim Wu kan gebruik maken van draken die ze kan opofferen om weg te komen van een aanval of om juist een aanval meer kracht bij te zetten. Arbiter oogt fris en gevarieerd met zijn moveset en maakt met zijn stage erg veel indruk op mij. Als fan heb ik natuurlijk al iets hiervan kunnen checken tijdens de Killer Instinct World Cup en vond het zeer tof wat ze met de stage van Kim Wu hebben gedaan, het is net wat meer interactief, het leeft meer. Hierboven heb ik de trailer neergezet dus ik zou zeggen ram op de play-knop en enjoy!

Tusk_concept (2)
Tusks’s redesign voor zijn terugkeer in Killer Instinct

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties