[Gerucht] Xbox werkt aan nieuwe Banjo-Kazooie game

Een leuk gerucht op de eerste dag van het nieuwe jaar! Microsoft zou namelijk werken aan een nieuwe Banjo-Kazooie game!

Dat laat insider Nate the Hate namelijk weten. Deze had in het verleden al vaker correcte informatie met betrekking tot onaangekondigde games. Volgens hem is men bij Xbox samen met Rare in 2022 begonnen met de ontwikkeling van de game en bevind deze zich nog in de beginfase. Daarnaast zou de game pas echt prioriteit krijgen na de release van Everwild. Laatstgenoemde game is ook in ontwikkeling bij Rare en werd afgelopen jaren meerdere keren uitgesteld. Daarnaast kreeg de game in 2021 nog een complete reboot.

Als een verrassing komt dit nieuws niet helemaal. Xbox baas Phil Spencer deed namelijk vorige maand in een interview met Windows Central een shout out naar de Banjo-Kazooie community. Phil gaf toen aan de fans te hebben gehoord en liet hierbij weten graag terug te gaan naar franchises om verhalen en personages opnieuw te bezoeken. Voorwaarde hiervoor is volgens Spencer wel dat men het juiste team en de juiste kans weet te vinden. Daarbij gaf hij ook aan het belangrijk te vinden dat oorspronkelijke ontwikkelaars worden betrokken als men een oude franchise opnieuw leven in wil blazen.

Voor nu zullen we dit nieuws nog met een korreltje zout moeten nemen. Maar als we meer Banjo-Kazooie nieuws voor jullie hebben, dan lees je dit uiteraard bij ons!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties