Soms kom je in de krochten van een bedrijf nieuws tegen. Iets wat in eerste instantie niets lijkt te zijn maar toch iets is.

Microsoft is bezig met reorganiseren, dat weten we omdat recent de Lionhead en Press Play studio’s zijn gesloten. Nu is er opgemerkt dat er een verandering in de lijst van ontwikkelaars te zien is. Door in Google Cache te kijken en te vergelijken, is er een verschil te zien. Naast de eerder genoemde studio’s zien we nu ook een handjevol andere studio’s niet meer genoemd worden. Studio’s die zich vooral richten op Kinect games. BigPark, Function Studios, Good Science, LXP en SOTA zijn allemaal van de lijst af en waren stuk voor stuk ontwikkelaars die games voor de Kinect ontwikkelde, zoals Kinect Joy Ride van BigPark.

joyridereview610[1]

Microsoft houdt zijn lippen stijf dicht en vertelt niets over deze verdwenen studio’s en daarom is het voorbarig om te zeggen dat ook zij gesloten zijn. Het zou natuurlijk ook gewoon een reorganisatie kunnen betekenen. Als extra toevoeging is ook Project Spark uit de lijst verdwenen, wederom niets officieels maar het is wel een feit dat hun servers al sinds 4 maart uit de lucht zijn. Als we meer nieuws hebben dan laten we je dat zo snel mogelijk horen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments