Op de Gamescom 2014 was hij al aangekondigd, het spel SMITE. SMITE is een online game in het genre MOBA (oftewel Multiplayer Online Battle Arena). Het spel is al een tijdje te spelen op de PC en nu komt het dus naar de Xbox One. Spelers kiezen uit verschillende goden en gebruiken de unieke krachten van deze goden om de tegenstander in een 5v5 match uit te schakelen.

smite

Third Person

Smite hanteert een voor dit genre nieuwe manier van spelen. In plaats van boven het slagveld te hangen, speel je dit spel vanuit een third person oogpunt waardoor je midden op het slagveld geplaatst wordt.

Een God zijn

Omhul je vijanden in ijs of verdrink ze in een draaikolk van zielen. Neem controle over je goddelijke avatar en beleef de strijd vanuit een close-up camerastand. 2 teams van 5 spelers strijden om de Minotaur van de tegenstander op een hels strijdterrein te vermorzelen. Maar voordat ze zover zijn moeten ze eerst vechten met 3 vlammende feniksen, kampen vol met NPC cyclopen en de legendarische Vuurreus.

Het is een game met elementen zoals o.a. power, magie en meer van de bekende mogelijkheden die dit genre kent.

De inschrijving voor de beta van de MOBA game Smite is nu open. Dus schrijf je in. We horen graag wat je van dit spel vind.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties