De recent uitgekomen zombieslasher Dying Light van ontwikkelaar Techland is in mijn ogen echt een pareltje. De game heeft echter wel een nadeel: de fysieke versie komt ruim een maand na de digitale versie uit.

safe house

Mocht jij nou één van die gamers zijn die liever de fysieke versie heeft omdat je graag games in je kast wilt hebben of omdat je een speciale editie van de game hebt of hem later wil doorverkopen, dan begrijpen we dat. We begrijpen ook dat je misschien baalt omdat je pas aan het eind van de maand Dying Light kan spelen en je vrienden dan al heel wat levels hoger zijn op het gebied van overleven, kracht en behendigheid. Gelukkig hebben wij een manier gevonden die je helpt om snel te boosten. Het betreft hier geen glitch maar een manier van grinden. We willen jullie er wel op wijzen dat dit niet de manier is waarop de game normaal gesproken gespeeld hoort te worden en dat het ook je speelplezier kan bederven!

  1. Ga naar een Safe House en zorg er voor dat je overlevingsrang net omhoog is gegaan, anders mis je kostbare overlevingspunten!
  2. Ga slapen tot de nacht valt
  3. Ga op zoek naar een nachtjager, deze kom je op een bepaald moment in de game tegen en vanaf dat moment zullen ze ’s nachts dicht bij je Safe House rondlopen. Je kan ze op je map zien aangezien ze worden weer gegeven als een witte driehoek met een witte straal die hun gezichtsveld weer geeft.
  4. Kapotmaken! Het is niet eens nodig om ze te mollen, maar elke klap die je ’s nachts toebrengt, levert je al extra krachtpunten op. Ook het springen en klimmen als je even van het gevecht wilt vluchten, levert extra behendigheidspunten op.

Ga geen EHBO dozen benutten, want als je dood gaat word je weer gespawned in je Safe House en kun je direct verder vechten. Enjoy!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties