Het is alweer tijd voor de vijfde episode van Hitman. Dit keer ga je met de huurmoordenaar naar Colorado. 

Het is een schande, maar ik heb zelf episode 1 nog niet eens gespeeld. Tijd vliegt voorbij. Gelukkig houdt collega Rob alles in de gaten op het gebied van Hitman en zal hij jullie blijven voorzien van kleine reviews. In de vijfde aflevering ga je met Agent 47 naar de Rocky Mountain State, Colorado. Een fijne keuze vind ik zelf.

hitman5

Open ruimtes en verse lucht

De missie bestaat uit het vermoorden van vier personen die zich in een militair kamp begeven. Verder is er niet heel veel bekend. Zoals je op het plaatje kunt zien, heb je wel meer met open ruimtes te maken en minder kansen om lichamen te verstoppen. Maar goed, open ruimte is uiteraard wel lekker voor je sniper rifle. Je zult weer genoeg kansen krijgen om jezelf te verkleden en te verstoppen. Het ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

Op 27 september mag je met deze episode aan de gang. De volgende speelt zich af in Japan, maar de zevende en achtste zijn nog onbekend qua locatie. Op 31 januari 2017 zijn alle afleveringen compleet en dan komt de retail versie op de markt. Waarschijnlijk heb ik januari 2017 ook pas tijd om überhaupt met dit spel te beginnen…

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties