Sjonge jonge jonge, het zijn ook wel echt wispelturige mensen daar bij 343 studios. Eerder dit jaar was ik al over de rooie dat men geen split-screen co-op in Halo 5 stopte en nu zegt Frank O’Connor dat split-screen weer in de ideeën-doos zit. 

Frank O’Connor zei tegen Gamesradar: “Ik heb niets tegen splitscreen, en we hadden het geweldig gevonden om het (in Halo 5) toe te voegen. We kijken ernaar voor de volgende game”.

Misschien is het in Halo 6 wel mogelijk omdat het op de nieuwe Xbox komt, met meer grafische power en dus kracht voor 60fps EN split-screen co-op? Of misschien laten ze dit keer 60fps vallen.

Het is natuurlijk ook wel echt een rare beslissing, om hetgeen wat Halo zo fijn maakte ineens weg te doen voor (die fucking) 60fps. Het is tijdens het spelen wel fijn (zoals ik nu met Halo 5 heb ondervonden), maar om te voorkomen dat ik nu weer in een ‘rant-mode’ ga, post ik gewoon het filmpje hieronder en mogen jullie zelf discussiëren of 343 Studios er goed aan doet of niet om co-op weer te overwegen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments