Xboxnederland.nl

We zijn nu zo’n vier maanden bezig met onze site en in die tijd is er heel wat veranderd. Ons idee om de community dicht bij de ontwikkelaar, producent te brengen krijgt langzaam vorm. We zijn met indie ontwikkelaars in gesprek om jullie als eerste het laatste indie gamenieuws, vers van de pers te brengen. Ook gaan we jullie een kijkje gunnen achter de schermen van ontwikkelaars.

Door middel van Twitch heeft de community de kans om op onze front-page te streamen. Niks geen verslaggever, nee jullie als gamer zijn aan zet. Mocht je daar interesse in hebben, neem dan contact met ons op.

We geven bijna elke maand leuke prijzen weg aan de leden die bij ons ingeschreven staan. De komende maand kan je Xbox Live Gold winnen en volgende maand gaan we samen met Magix Buttons een hele gave prijs weggeven.

Je hebt kunnen lezen dat wij best pittige reviews kunnen schrijven. Een goede game verdient het om beloond te worden, jullie verdienen het om goed voorgelicht te worden. Niks geen geslijm, daar doen wij niet aan. Grote uitgever of niet. Dan maar geen gratis games. Wij zijn fans en kopen de games toch wel.

Samen gamen

We gamen vaak met leden onderling. Vaak gebeurd dit via de verschillende clans die we hebben. Zie ons forum voor de clans van Destiny, FIFA en Call of Duty. Voor FIFA is er op dit moment een tournament gaande waar iedereen eigenlijk tegen iedereen speelt. Voor Destiny worden er regelmatig raids geregeld. Met meer leden kunnen we deze dingen ook steeds vaker gaan organiseren.

LAN-party’s

We zijn van plan om LAN-party’s te organiseren. We gaan dit bij 500 geregistreerde leden opzetten. We willen dit tot een succes brengen. Help ons om onze droom waar te maken. Een Xbox website voor en door gamers waar alles samen komt.

Contact

We komen graag met jullie in contact. Wil je ons volgen op de sociale media, maak dan gebruik van de volgende pagina’s:

Facebook Xbox Nederland (besloten groep waar wij mee samenwerken met bijna 700 leden)

Facebook Xboxnederland.nl fanpage, met het laatste nieuws

Twitter

De ouderwetseling mag mailen naar: [email protected]

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Justin Griekspoor
9 jaren geleden

Lekker bezig gasten! Tof om te zien hoe snel we groeien en dichter bij elkaar komen.

Kan niet wachten op de LAN-party’s!!