Soms, heel soms moeten we even met onszelf pronken. Even onszelf een schouderklopje geven. Nee, dat mag niet in ons Calvinistisch landje maar we doen het lekker toch.

Gisteren zijn we ons rot geschrokken want onze kijkcijfers gingen zwaar door het plafond heen. Normaliter brengen wij jullie het gamenieuws uit de hele wereld. Daar zit een team van redacteuren achter die de hele dag het interweb afspeuren en persberichten doorspitten om jullie zo snel mogelijk alle Xbox nieuwtjes te tonen.

Maar gister waren we even zelf nieuws. Onze vast Twitter-medewerker Sander, die altijd in de technische specificaties aan het snuffelen is en daar alles over wil weten, vroeg aan de mannen van Xbox hoe het nou zat met de output naar een 1440p monitor. Aangezien nog niemand daar iets over gehoord had, was het antwoord daarop direct wereldnieuws. Zelfs Ome Phil Spencer sprong gelijk op dit nieuws in.

 

Vandaag zien we onze Twittervraag overal in de wereld opduiken en zijn we even wereldnieuws. Dus Sander, good job man, we zijn trots op je! Zo zie je maar, XboxNederland.nl brengt niet alleen nieuws, we maken het ook. Reden temeer om ons te blijven volgen toch?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments