Wil je ons, XboxNederland helpen om bekender te worden? Luisteren jullie ook zo graag naar de mannen van de podcast en willen jullie dat deze toppers de erkenning krijgen die ze verdienen? Help ons dan mee en win!

We verloten twee pakketten met daarin: een te gek masker, een vette poster en een cool shirt van Borderlands! Twee fervente XboxNederland-fans maken dus kans op zo’n prachtig pakket.

Om kans te maken vragen we jullie om actief te zijn in onze community en deze activiteiten aan ons te tonen. Hoe doe je dat?

Als eerste vragen we je om iets te doen waardoor we wat meer in de picture komen te staan. Dit kan zijn:

Heb je dat gedaan, maak dan van je actie een screenshot en plaats dit op ons Discord kanaal met de titel #Winactie of stuur een screenshot naar winactie@xboxnederland.nl. Wij kiezen uit de gedeelde screenshots twee winnaars uit die zich op een positieve manier inzetten voor onze website!

De winnaars worden door ons benaderd en hebben 7 dagen de tijd om hun prijs te claimen. Na die 7 dagen vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments