De schreeuw om een klassieke setting voor de nieuwe Call of Duty is op dit moment net zo hard als de schreeuw om een moderne variant van Call of Duty na de release van Call of Duty World at War 1. Alle huillies kunnen hun ophouden met klagen. Voor mij persoonlijk geldt het volgende gerucht dan ook als een troost in bange dagen. 

Anonieme tweet, wat is het waard?

Voor wat het waard is postte een persoon genaamd Anonymous Protection, een bericht het wereldwijde web in dat luidde als volgt:

Hij zegt hier dus mee dat op 4 mei (hoe kienen ze het uit), de nieuwe Call of Duty: World at War 2 wordt aangekondigd. Treyarch, mijn persoonlijke favoriet, zal dit weer op zijn conto kunnen schrijven. Of het waar is, is de vraag, want in het verleden zijn er wel meerdere nep-lekken geweest. Zo verscheen er op Amazon een nep Not-final artbox van World at War 2 wat later dus een fony bleek te zijn. Opvallend detail, het artwork van de titel in de tweet is exact hetzelfde als die van de nep artbox. We zullen snel horen of dit gerucht waar is. Wij houden jullie op de hoogte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties