Vorig jaar schreef ik al dat er geruchten waren dat de franchise Call of Duty gewoon weer zou terugkeren naar hedendaags of semi-futuristische setting. Het lijkt er steeds meer op dat dit waarheid wordt. 

Het blijven nog steeds geruchten, dus het potje zout blijft nog op de tafel staan. Eerder berichtten we dat Treyarch dit jaar weer aan de beurt is en die studio kennen we allemaal van Black Ops 3! Hoe zat dat ook alweer? In feite hebben drie studio’s de licentie van Call of Duty in handen en wisselen ze elkaar af met het uitbrengen van games. Zo hadden we vorig jaar CoD: WWII van Sledgehammer, het jaar daarvoor Infinite Warfare van Infinity Ward en het jaar daarvoor dus Black Ops 3 van Treyarch.

Black Ops 4… Black Ops 5 (2021)… Black Ops 6 (2024)

Nu zouden bronnen van Kotaku er vrijwel zeker van zijn dat Black Ops 4 dit jaar uit komt. Dat is dus niet gek, gezien de historie van Treyarch en alle Black Ops titels. Inspiratieloos? Misschien. Maar de Black Ops titels van Call of Duty zijn meestal wel heel vermakelijk. Het feit dat elke studio van Call of Duty drie jaar krijgt om te ontwikkelen is ook een goede zaak. Je zou dan genoeg tijd moeten hebben om een goede game neer te zetten.

Extra kleine vermelding van een ”gerucht”. NBA ster James Harden zou met een logo van Black Ops 4 lopen. Het moet dan wel een PR stunt zijn, want waarom zou je al merchandise maken voordat de game is aangekondigd? Tenzij ze alles al klaar hebben liggen en binnenkort officieel naar buiten komen met Black Ops 4. Dan snap ik wel dat er nu al petten worden uitgedeeld aan grote ”sterren” om de hype te starten.

Ik kreeg uit een betrouwbare bron ook al het logo van Black Ops 5 uit 2021!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments