Recent kondigde een medewerker van Rare nog aan dat 2015 een ongelofelijk groot jaar zou worden voor het bedrijf. Meteen werd er gespeculeerd: want met welke game waren ze bezig? Zou het een nieuw deel van Banjo-Kazooie zijn? Een nieuwe Perfect Dark? Kameo? Of Conker? Of zouden we weer Pinata’s mogen verzorgen in Viva Pinata?

Nou, we weten nog niks zeker, maar voor de opletters onder ons: er gebeurde iets geks op het podium van het Windows 10 event. Xbox-baas Phil Spencer kwam namelijk het podium op in een shirt van een van Rare’s vroegere paradepaardjes: Battletoads!

ps

Zou het dan toch een tease zijn vroeg men zich af? Toen men Spencer na afloop vroeg om opheldering antwoordde de Xbox-baas luchtig: “volgens mij heb ik nog nooit een T-shirt gedragen dat nep is”. Ondanks dat dit geen officiële bevestiging is brengt dit wel steeds meer bedenkingen met zich mee. Afgelopen November vernieuwde Microsoft nog de merknaam voor Battletoads, al werd er toen niks vermeld over de toekomst van de serie.

Battletoads is ontwikkeld door Rare en werd in 1991 uitgebracht voor de NES. Daarna had de ontwikkelaar grote successen met games als Donkey Kong County, Killer Instinct en Goldeneye. Microsoft nam Rare echter over in 2002 en kreeg daarmee ook de rechten over Battletoads.

We houden jullie op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties