Is de geliefde en (multi)getalenteerde rapper Ice-T betrokken bij de pas aangekondigde looter shooter Borderlands 3?

Borderlands 3 is het nieuwste deel in een reeks maffe maar succesvolle shooters. Het is afgelopen week geteaset en aangekondigd. Middels een tweet deelt Ice-T een gerucht dat hijzelf als stemacteur fungeert voor Borderlands 3.

“Game gerelateerd: Er gaat een gerucht rond dat ik mijn stem leen voor Borderlands 3…”

Als Ice-T al betrokken is had ik verwacht dat zijn naam al zou zijn gevallen bij de aankondiging van de game. Wat opvalt is dat zijn tweet geretweet is door ontwikkelaar Gearbox en dat via het officiële Borderlands kanaal een reactie volgt op de tweet van Ice-T.

“Wie zou zo’n gerucht nou starten?”

Ice-T is een fervent gamer en steekt zijn liefde voor looter shooters niet onder stoelen of banken. Daarnaast heeft Ice-T zijn stem en gelijkenis al verleend aan games als Def Jam, GTA: San Andreas en Gears of War 3. Het is dus geen gerucht wat uit de lucht komt vallen, de wil is er en Ice-T is zeker in staat een karakter neer te zetten.

Gaat het hier om een gerucht of kondigt Ice-T op deze manier zelf aan betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Borderlands 3? Of, en dit is wat mij betreft het leukste scenario, is dit simpelweg de wens van Ice-T en zijn manier om betrokken te raken? Dat blijft vooralsnog even gissen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments