Gelekt: de teaser trailer van Star Wars Battlefront II

Eigenlijk had de video pas tijdens de Star Wars Celebration 2017 uit moeten komen, maar hij is al eerder gelekt. Uiteraard staat het hele internet er al vol mee. We kunnen er niet omheen: Star Wars Battlefront II komt eraan!

In mei 2016 werd er al aangekondigd dat Star Wars Battlefront een vervolg zou krijgen, maar nu hebben we er ook een duidelijk beeld bij. Uiteraard kunnen we met zowel een singleplayer modus, als een multiplayer modus aan de slag. En ook komen we een paar oude bekenden tegen!

Singleplayer

In het begin van de teaser is het gelijk duidelijk wie de hoofdrol zal hebben tijdens de singleplayer campaign. We zien een jonge vrouw in beeld met daarna de boodschap ”The untold soldier’s story”.

We kunnen er dus wel vanuit gaan dat deze dame de grote rol in de singleplayer zal hebben. Dat vinden we natuurlijk helemaal niet erg 😉
Ook zien we beelden van een behoorlijk gevecht, we zullen dus weer heel wat space battles uit kunnen vechten!

Multiplayer

Niet geheel onverwacht kunnen we ook weer in de multiplayer modus aan de slag.
Met daarbij de boodschap bij dat je ”multiplayer battles across all eras” kunt spelen. Vervolgens zien we beelden van onder andere Darth Maul, Yoda, Kylo Ren en Rey. We kunnen dus een heleboel verschillende Star Wars personages tegen komen in deze game. Dat is iets wat zeker heel erg leuk gaat worden!

Het is natuurlijk nog maar een teaser trailer, dus we kunnen er nog niet heel veel details uit halen. Hoe dan ook ziet het er nu al erg tof uit. Ik ben zeker benieuwd hoe Battlefront II uit zal pakken!

Mocht je Star Wars Battlefront II pre-orderen, krijg je Star Wars: The Last Jedi Heroes er gratis bij!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties