Dat grote games soms best even wat tijd nodig hebben om te downloaden is inmiddels algemeen bekend. De mensen achter de nieuwe Forza hebben besloten daar nog een schepje bovenop te doen!

WAT!?! 100 GB?!

Op de E3 hebben we gezien dat de nieuwe Forza Motorsport 7 beschikt over geweldige graphics. De 4k 60fps beelden liegen er niet om en alleen hierom zou ik de game al gaan halen (ik haat racegames). Helaas heb ik voorlopig nog een ‘normaal’ HD-schermpje en heb ik dus vrij weinig aan die 4k beelden. Mocht je wel zo’n lux tv’tje in huis hebben komt de game natuurlijk goed tot zijn recht. Maar daar moet je wel wat geduld voor hebben…

Buiten het feit om dat de Xbox One X en Forza 7 pas later dit jaar uitkomen. Zul je, zoals je hierboven kunt zien, ook nog zo’n 100 Gb aan geduld moeten hebben. Mocht je nog geen retesnelle internetverbinding hebben, dan wordt het dus hoogtijd om dat even te fixen. Want met een gemiddelde snelheid van 50 Mb/s duurt het nog ongeveer 4 uur voordat de game volledig binnen is. Zoals wel duidelijk is wordt dit voorlopig in ieder geval de grootste game die eraan zit te komen.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
VaSaMiAn
VaSaMiAn
6 jaren geleden

Daarvoor is er een externe HD nodig.