Fortnite OG een groot succes, keert terug in 2024

Op dit moment zijn er twee games die het nieuws domineren: Fortnite en GTA. Fortnite nam afgelopen weekend afscheid van het seizoen wat eindigde met Fortnite OG. Heb je een beetje moeite met het afscheid van het afgelopen OG seizoen? Dan hebben we goed nieuws, want deze keert terug!

Eigenaar Epic Games laat namelijk op X weten dat het succes van Fortnite OG groter is dan men had verwacht. Men beloofd daarom dat Fortnite OG ergens in de road map van 2024 terugkeert. En dat het een succes was blijkt wel uit de fantastische speler aantallen afgelopen maand. Zo is OG door meer dan 100 miljoen spelers gespeeld en had de game een record aantal spelers op één dag in november met maar liefst 44,7 miljoen spelers.

Sinds afgelopen zaterdag is Fortnite OG echter afgelopen. Het nieuwe seizoen genaamd Chapter 5 begon met een fantastisch, publiek in game event. Spelers werden hierbij getrakteerd op een concert van niemand anders dan Eminem. Daarnaast trekt men een ton vol nieuwe content open dit seizoen. Zo is er een samenwerking met LEGO die aanstaande donderdag begint en komt Rocket League naar Epic’s trots. Benieuwd wat er allemaal nieuw is? Dit lees je hier. Zijn jullie ondertussen al begonnen aan Chapter 5?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties