Fortnite breidt verder uit en lanceert Fortnite Festival

Epic is met Fortnite bezig om een enorme speelhal te creëren. Vandaag voegen zij de game Fortnite Festival toe.

Het is een drukke week bij de ontwikkelaars van Fortnite. Eerder deze week werd Chapter 5: Underground uitgebracht. Vervolgens zagen we afgelopen donderdag LEGO Fortnite toegevoegd worden en vrijdag wel Rocket Racing uitgebracht. Allemaal unieke en volwaardige games die in het Fortnite-universum afspelen.

Vandaag wordt er wederom een nieuwe game aan Fortnite toegevoegd. Fortnite Festival lanceert met bovenstaande trailer. Muziek staat in Fortnite Festival centraal. Speel in een band met vrienden of treed solo op het podium op met hits van je favoriete artiesten in Fortnite Festival! Op het Main Stage kun je een speciale rotatie van Jam Tracks spelen. Ga de competitie aan met vrienden voor de beste prestatie of bundel je krachten om de ranglijsten te beklimmen. Verken het Festival Jam-podium om vrienden te vinden en mix samen hits met behulp van de Jam Tracks in je locker. Het festival is net begonnen, met meer Jam Tracks, Muziekiconen, concerten en podia die binnenkort verschijnen.

De Fortnite-bubbel

Ongemerkt is Fortnite een enorme speelhal aan het creëren. Een Fortnite-bubbel, een metaverse, waarbinnen steeds meer games toegevoegd worden, optredens plaatsvinden en de community ook zelf uitdagingen en games kan ontwikkelen. Fortnite is al lang niet meer ‘slechts’ de Battle Royale game waar Epic ooit beroemd mee is geworden. Met de recente toevoegingen is er steeds meer voor ieder wat wils. De liefhebbers van bouwen kunnen met LEGO Fortnite aan de slag, liefhebbers van racen met Rocket Racing en ga zo maar door. Epic is met Fortnite handen en voeten aan het geven aan het begrip metaverse en het is interessant om de komende jaren te volgen hoe zij hierin gaan uitbreiden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties