Je zou bijna denken dat Final Fantasy XV binnenkort uit gaat komen als je kijkt naar de hoeveelheid nieuws omtrent de game. Helaas is dit niet het geval, maar we kunnen wel uitkijken naar de speelbare demo in maart. De demo zal ongeveer drie uur duren om uit te spelen en nog langer als je het Duscae gebied flink gaat verkennen. De ontwikkelaar van de game, Hajime Tabata, heeft tijdens een nieuwe Active Time Report Broadcast duidelijkheid gegeven over de grootte van de map in de demo en volledige game.

 

tabata_event[1]Hajime Tabata heeft laten weten dat het Duscae gebied in de demo maar een vrij klein gebied is van de game. In de volledige game mogen we een paar steden en dorpjes verwachten, maar ook oude ruiines. De hele game is ongeveer 10x zo groot als het Duscae demo gebied. We hebben natuurlijk nog niet echt gezien hoe groot Duscae is, maar als we naar de gameplay video’s kijken, lijkt het niet bepaald klein te zijn. Tabata heeft ook laten weten dat er geen grote steden in de demo zullen zitten, maar wel kleine buitenposten met interessante personages.

Persoonlijk zeggen dit soort dingen mij nooit heel erg veel. Een immense gamewereld klinkt natuurlijk erg leuk, maar alleen als het ook echt boeiend is om te verkennen. Als we naar de vorige Final Fantasy games kijken, zit dit wel goed want die bevatten altijd prachtige steden. Dit is allemaal natuurlijk leuk en aardig, maar nog veel interessanter nieuws is dat we gloednieuwe gameplay beelden hebben gekregen van de Xbox One versie van de demo. Kijk en geniet zou ik zeggen!

De demo zal op de Xbox One vanaf 17 maart speelbaar zijn in de VS en vanaf 20 maart in Nederland.

 

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Martin Katerberg
Martin Katerberg
9 jaren geleden

Wow wat ziet dit er fantastisch uit zeg!

Bas Guyt
Bas Guyt
9 jaren geleden

Lijkt erop dat evil creatures in de nacht naar buiten komen. Super mooi gemaakt hoor! Kan niet wachten op deze!!!!