Onlangs liet Final Fantasy XV director Hajime Tabata weten dat er een update zou komen voor de Final Fantasy XV: Episode Duscae demo en het leek er toen op dat de update deze maand zou komen. Daar is nu verandering in gekomen.

Square Enix is duidelijk aan het experimenteren met Final Fantasy XV, want hoe vaak komt het voor dat een demo voorzien wordt van een update? Door een demo te updaten met verschillende toevoegingen en veranderingen, komt het bedrijf erachter wat de fans wel en niet waarderen. Veel fans over de hele wereld hadden geklaagd over het camera-systeem in de eerste versie van de demo, want de camera zou de speler niet goed genoeg volgen tijdens combat. Dit is iets wat ik absoluut kan beamen, want te vaak verloor ik vijanden uit het oog omdat de camera gewoon niet deed wat hij moest doen.

Zelf vond ik het ook zeer jammer dat de demo geen mogelijkheid bood om weg te rollen van vijandelijke aanvallen en ook dit zal toegevoegd worden aan de demo. Square Enix liet ook weten zich bewust te zijn van de ronduit slechte framerate in de demo, maar het is nog altijd onduidelijk of dit aangepast zal worden in de volgende versie. De update zou dus eigenlijk deze maand toegevoegd worden aan de demo, maar Hajime Tabata heeft laten weten dat de update nu zal plaatsvinden in het begin van juni. Naast de verbeteringen aan het camera systeem, zal het combat systeem ook veranderingen krijgen. Final Fantasy XV is een zeer ambitieus en belangrijk project voor Square Enix, dat blijkt hier wel weer uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties