Dachten jullie na de beta van Evolve alles al gezien te hebben? Dan heb je het mooi mis! In deze trailer komt nog even alle content van Evolve voorbij. We krijgen veel meer gamemodes te zien en ook een paar cinematics. Ga maar snel kijken!

Veel meer content

Turtle Rock studio’s laat vandaag nou eens eindelijk goed zien wat de echte capaciteit van Evolve is. Hier zet ik alles voor jullie op een rij:

Evolve heeft 4 klassen: Assault, Trapper, Medic en Support. Iedere klasse heeft 3 characters met ieder eigen abilities en een andere look. Naarmate je meer en meer speelt, unlock je nieuwe characters waardoor je steeds meer op je rol in de game kan uitdiepen.

Naast de 4 klassen is er nog 1 belangrijke die ik nog niet benoemd heb , namelijk het Monster. Het Monster heeft, net zoals de andere 4 klassen, 3 characters: Goliath, Kraken en de Wraith. Ieder heeft zijn eigen specialiteiten en manier van spelen. Het levelen gaat op dezelfde manier.

In de beta van Evolve kon je 4 maps uit proberen. De game komt echter met maar liefst 16 maps uit! De maps zijn gesitueerd op de fictieve planeet “Shear”. Op deze kolonie van de aarde is een outbreak van allerlei monsters geweest. Ondertussen wonen er nog allemaal mensen op de planeet dus het is de taak van de Hunters om de planeet weer Monster-vrij te maken. In de trailer zie je ook een paar cinematics die dieper op het verhaal ingaan.

Multiplayer draait natuurlijk allemaal om de gameplay. De makers van Evolve brengen de game dan ook met 4 game-modes op de markt. In de Beta konden we Hunt en Evacuation spelen. In de trailer worden hier nog Nest en Rescue aan toegevoegd.

Hunt kun je eigenlijk zien als een soort verstoppertje. Het Monster krijgt een paar seconden voorsprong op de Hunters en moet zich al verstoppend proberen te evolueren naar level 3. Als het Monster nog niet is dood gemaakt, kan hij de basis die de Hunters pogen te beschermen, proberen kapot te gaan maken.

Evacuation is Hunt maar dan in meerdere stages. Als het Monster de eerste ronde wint, kan de map in ronde 2 met gifgas worden gevuld. Als de Hunters winnen, kunnen zij in de tweede ronde extra hulp krijgen.

In Nest plant het Monster verschillende eieren die de Hunters moeten proberen kapot te maken voordat ze uitkomen. Het Monster moet hier natuurlijk zijn eigen eieren proberen te beschermen.

In Rescue moeten de Hunters achtergebleven mensen proberen te redden. Als het Monster de weerloze mensen nog niet heeft doodgemaakt, moeten de Hunters het slachtoffer naar een evacuatiepunt proberen te brengen. Een andere oplossing zou natuurlijk zijn om het Monster dood te maken zodat er bijna geen gevaar meer is. Bijna geen gevaar… De overige Monsters in de wereld, bestuurt door AI, kunnen ook zeer gevaarlijk zijn. Je moet jezelf en anderen namelijk ook beschermen tegen deze loslopende gevaren.

Volgens de trailer zijn er wel 800.000 combinaties in Evolve mogelijk. Begin februari kunnen we het allemaal gaan meemaken. Evolve komt namelijk op 10 februari uit op de Xbox One!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties