We hebben lang gewacht op een bevestiging van een Elite bundel van de Xbox One, maar hij is er eindelijk! Duidelijk gericht op de pro’s onder ons.

Xbox One Elite Bundle. Precision. Personalization. Performance.

Hierboven staat de slogan van de bundel. Het gaat om jouw persoonlijke voorkeur van de speelstijl! In deze bundel zit een hybride harde schijf, een SSHD (Solid State Hybrid Drive) van 1 terabyte! Dat wilt zeggen dat spellen sneller worden geladen en misschien de levels ook wel. Solid State Drives zijn namelijk een stuk sneller dan normale harde schijven (denk aan 60% sneller). Met deze hybride schijf kan je 20% meer snelheid verwachten als je jouw favoriete games op je ‘solid state partitie’ zet. Hiernaast is dus genoeg ruimte voor alle games, inclusief oude Xbox 360 games die je misschien wel opnieuw wilt spelen.

en-INTL-PDP0-XboxOne-Himalaya-Console-Bundle-KG4-00051-P2

Het pareltje is natuurlijk de Elite Controller die er bij zit, volledig aan te passen met meer knoppen dan ooit tevoren, voor de echte pro shooters. De bundel heeft een prijskaartje van 500 dollar, dus waarschijnlijk 499 euro in Nederland en staat gepland voor 3 november in de USA. Voor Europa is het nog onbekend.

lunar-white-controller

Microsoft kondigt ook gelijk een nieuwe controller aan, de Lunar White Wireless controller voor $64,99, jammer genoeg alleen verkrijgbaar in de USA.

Wat vinden we van deze bundel? Het is natuurlijk logisch dat Microsoft op de nieuwe ontwikkeling van professioneel gamen inspeelt, maar ik had zelf een dunnere en kleinere Xbox verwacht, dat ding is nog best lomp groot! Als je ‘m open maakt, zie je ook dat de architectuur vrij inefficiënt is. Misschien later nog de Xbox Micro of Mini die keihard is ontkend door Microsoft. We zullen het zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties