Er zijn ontzettend veel opties voor je Xbox One controller. Je kan thumbsticks op je huidige thumbsticks zetten, waardoor je meer precisie krijgt, je kan een grip kopen voor je Xbox One controller of je kan all the way gaan en een Elite Controller kopen. Het blijkt ook nog is dat de Elite Controller heerlijk verkoopt, dat zegt eindbaas Phil Spencer namelijk. 

De Xbox One Elite controller kwam in oktober 2015 uit en sindsdien zijn deze controllers moeilijk te vinden op de markt. De controller is echt een stukje kwaliteit en dat merk je dus ook in de verkopen van de Xbox One Elite Controller. Phil Spencer maakte namelijk via Twitter bekend dat er nu een miljoen Xbox One Elite Controllers zijn gemaakt.

Dit is natuurlijk een prachtige mijlpaal voor Xbox, maar of zij dit succes hadden verwacht weten wij niet. Zoals wij al eerder vermeldde is de controller nog steeds lastig te verkrijgen en dat kan erop wijzen dat Xbox niet klaar was voor de ontzettend grote vraag voor de controller. De controller is op dit moment wel in Nederland te verkrijgen voor 125 euro en dat is op zich een redelijke prijs voor de controller. De controller is namelijk te customizen naar jouw smaak en speelstijl en dat is natuurlijk heel fijn, maar ook heel tof.

Heb jij de Xbox One Elite controller al in huis? Of ga jij deze zomer investeren in deze prachtige controller? Laat het ons weten! We hebben ook nog een eigen video er over gemaakt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments