Wij hadden er al eerder over bericht. Het onverwachte succes van de Elite Controller heeft Microsoft in de problemen gebracht en heeft de magazijnen totaal leeg achtergelaten.

Bij de meeste winkels, zeg maar gewoon alle winkels wereldwijd, is er geen één meer te krijgen. Een rondje langs wat winkels in Nederland laat al gauw een beeld zien van weinig hoop. Men weet niks, men kan niks beloven, men hoopt er één binnen te krijgen maar dit gaat op basis van de pre-orders, kortom, het is drama alom voor diegene die hem heel graag willen hebben.

Major Nelson liet al in een tweet weten dat het waarschijnlijk pas begin december voor de meesten zal gaan worden. De productie is opgeschroefd maar ook dat heeft tijd nodig.

 

Er is een alternatief, de Xbox One Elite bundel. Die zijn namelijk wel gewoon leverbaar. Mocht je hem heel graag willen hebben, dan kan je, net zoals uw schrijver, marktplaats afstruinen op eventuele aanbieders. Het blijkt namelijk dat er een aantal kopers van de Elite Xbox One bundel zich hebben vergist in deze bundel en niet uit de voeten kunnen met de controller. Die bieden hem nu sporadisch aan op Marktplaats (en zo heeft uw schrijver er dus één op de kop getikt). Kijk wel uit want ook oplichters weten dit en gebruiken het om je op te lichten. Ook zijn er verkopers die belachelijke prijzen voor de controller vragen zoals je hier kan zien.

elitemarktplaats

Op de vraag of hij de prijs van 150 euro waard is? Ja, voor mij wel. Het is een degelijk en prachtig in elkaar gezet apparaat die lekker in de hand ligt. Maar daarover later in een video review meer. Hou ons in de gaten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments