De Deense heren van gameontwikkelaar PressPlay zijn behoorlijk aan de weg aan het timmeren. In september werd er aangekondigd dat ze van de drie mogelijke games verder zouden gaan met Project Knoxville. Nu zijn ze bezig om de game tot in de fijnste details uit te werken.

Afgelopen augustus kon je het al bij ons lezen. De Deense gameontwikkelaar PressPlay was bezig met het ontwikkelen van een game, maar zij konden zelf niet kiezen. Zij kondigden drie leuke concepten aan, waar de gamers op konden stemmen. Na een maand stemmen werd de uitslag gepubliceerd, de meeste stemmen gingen naar Project Knoxville. Project Knoxville is een survival game, waar je eigenlijk vooral moet denken aan The Hunger Games. De game is multiplayer, waar je rondes van 10 tot 20 minuten speelt. Als speler word je in een arena geplaatst en zul je gedurende deze 20 minuten moeten zien te overleven. Je kunt andere spelers genadeloos afslachten, maar je kunt ook verstoppertje 2.0 spelen en zorgen dat niemand jou kan vinden in de map.

Tegenwoordig zijn de heren van PressPlay volop bezig. De game wordt iedere week geüpdate en ze posten ook volop video’s op YouTube om de fans een kijkje te geven achter de schermen. Deze week zijn ze bezig met puzzels waarbij je het vertrouwen van jouw medespelers nodig hebt. Ben je benieuwd hoe je dit voor je moet zien? Check dan vooral de bovenstaande video. Daarnaast roept PressPlay de fans ook om lid te worden van hun Inner Circle. Dit geeft jou als fan de kans om het prototype van Project Knoxville te spelen. Houdt er wel rekening mee dat dit een hele vroege versie van de game is, dus dit gaat meer om het idee achter de game dan dat dit zal lijken op de uiteindelijke versie. Hoe dan ook vind ik het heel erg gaaf dat PressPlay zo’n open beta heeft, ze hebben natuurlijk heel veel aan de feedback van de gamers, maar het is ook gewoon gaaf om dit mee te mogen maken. Schrijf je vooral in voor de beta en laat anderen weten wat jij van de game vindt. Ik heb me al ingeschreven!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments