Crackdown 3 krijgt gratis nieuwe content met de ‘Extra Edition’

Hij moet inmiddels zelfs al voor je klaar staan, de Extra Edition van Crackdown 3. Een enorme update die met veel nieuwe content komt. Oh, en hij is helemaal gratis.

Crackdown 3 is nou typisch zo’n game die je niet al te serieus moet nemen. Dat doet de game zelf namelijk ook niet. Je duikt lekker die sandbox wereld in en creëert daar vervolgens op de meest dwaze manieren zoveel mogelijk chaos. Crackdown 3 werd, ondanks zijn gebreken, best redelijk ontvangen en bleef ook ondersteuning krijgen van de ontwikkelaar. Nu is daar dan de Extra Edition update.

Een onderdeel van deze update is Keys to the City, een soort cheat systeem waarmee je alle vaardigheden van je agent kunt unlocken en ook alle wapens die je maar wilt direct kunt laten spawnen. Je kunt vast zelf al wel bedenken hoe verschrikkelijk veel rotzooi je hier mee kunt gaan trappen.

Ook Wrecking Crew is op de schop gegaan. Er is een vanity systeem toegevoegd waarmee je nu 100 verschillende tiers aan verschillende cosmetische items kunt unlocken. Nu kun je dus rotzooi trappen en er ook nog eens goed uitzien terwijl je dit doet.

Reden genoeg voor jullie om terug te keren naar New Providence?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments