Een kijkje in de keuken van Suicide Squad: Kill the Justice League

Nieuwe Suicide Squad: Kill the Justice League ‘Insider’ videoserie gaat dieper in op de gameplay, het verhaal en de open wereld van de actie-shooter. Kijk je mee?

Warner Bros. Games en DC hebben een videoserie gepubliceerd die een inkijkje geeft op Suicide Squad: Kill the Justice League, de aankomende third-person actie-shooter die door Rocksteady Studios ontwikkeld wordt.
 
De eerste aflevering, getiteld ‘Suicide Squad Insider’, duikt in de belangrijkste gameplay-mechanismen van de game, verhalende elementen, Metropolis als open wereld en meer. De video is voorzien van inzicht en commentaar van leden van het Rocksteady-team. In aflevering 1 is er aandacht voor Metropolis, en hoe deze uitgestrekte stad opgebouwd is. Ook zijn er cameo’s te zien van acteurs Tara Strong (stem van Harley Quinn), Scott Porter (stem van The Flash) en Nuufolau Joel Seanoa a.k.a Samoa Joe (stem van King Shark), die hun mening geven over hun personages en de verhaallijn van de game.

Suicide Squad: Kill the Justice League wordt op 2 februari 2024 uitgebracht en zal op de Xbox Series X|S te spelen zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties