De laatste patch voor Dying Light maakte een einde aan een populaire exploit waarme je wapens kon dupliceren. Maar de workaround liet ook niet lang op zich wachten.

2559622-dyinglight_artwork05

Spelers zoals Reddit’s BillSavage hadden maar een paar uur nodig om een nieuwe manier te vinden om het loot systeem weer open te breken.

Check zijn tutorial in deze video:

In BillSavage’s draadje op Reddit is het volgende stappenplan gepost (vrij vertaald):

1.  Open je inventory, elk item met een number erachter laat je vallen. Messen, Molotovs etc. niet meegerekend

2.  Selecteer het item wat je wil laten vallen, druk dan de rechter stick in om het item te laten vallen MAAR druk dan gelijk op A en verlaat het inventory menu.

3.  Wacht tot het menu verdwijnt, neem dan het wapen in je handen dat je wil dupliceren en gooi het op de grond, tegen de muur of whatever. Voordat het landt, haal het menu weer tevoorschijn!

4. Het menu zal nog steeds de vraag weergeven “hoeveel items wil je weggooien'”, maar nu kan je je stick gebruiken om je wapen te selecteren voor duplicatie. Laat deze dan vallen.

5. Voila! je wapen is gedupliceerd!

 

Het schijnt ook trouwens ook te werken met je stash, check hiervoor de video hieronder:

Wij nemen trouwens geen enkele, totaal niet, niets, geen spatje verantwoordelijkheid voor de schade die deze cheats mogelijk aan je systeem kunnen veroorzaken… Het is maar dat je het weet 😛

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Bennie Hagenaar
Bennie Hagenaar
9 jaren geleden

Dit vind ik altijd zo jammer. Personen die exploits gebruiken ver^@$ken namelijk de gehele game. Zeker wanneer je online co-op kunt doen. Kijk maar naar games als Destiny er is toch als eerlijke speler bijna geen eer meer te behalen. Ik stoor me hier echt enorm aan.