Nog meer zombie nieuws. Het is onrustig in het land der ondoden. Nu komt het van de zeer befaamde game Dying Light.

Dat met PUBG en Fortnite de Battle Royale games zeer populair aan het worden zijn, is geen geheim. Bij Techland dachten ze dat ze daar dan ook wel iets mee zouden kunnen doen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Ze gaan een losse expansie van hun bestseller Dying Light uitbrengen en die PvP versie zal Bad Blood gaan heten.

Verder is er nog niets bekend. Techland liet het volgende weten:

We hebben gehoor gegeven aan de vele verzoeken van fans wat betreft een PvP versie van Dying Light en de recente populariteit van het Battle Royale genre bij de survival horror fans

Het grote verschil tussen een PUBG en Bad Blood is dat het maar voor zes spelers is en het PvP gemengd wordt met het PvE deel. Jij en vijf anders spelers worden in een vijandelijk door zombies geteisterd gebied gedropt. Elke speler moet geëvacueerd zijn voordat de nacht valt. Je moet wapes zoeken en bloedmonsters van de geïnfecteerden zien te pakken.

Dat is alles wat we nu weten over de game. In 2018 moet hij op de planken komen en wil je alvast meer weten of je aanmelden dat kan dat bij deze official website.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties