Image

Dragonball Xenoverse, ook wel Dragonball XV genaamd, is weer een nieuw deel in de Dragonball-franchise die op aardig wat verschillende platforms uitgekomen is. Xenoverse komt uit op bijna alle consoles, dus ook op de Xbox One alsmede ook PC.

KLASSE

In dit deel kan je naast de storymode doorlopen, versus battles, ook characters  maken. Hierin kan je kiezen tussen de volgende klasses: Saiyans, Namekians, Aliens, Majins, Mutants en als laatste Androids. Hierin kan je je character customisen door middel van bouw, gezicht, haar, ras etc. etc. Echte Dragonball fans kunnen zich hierin vast lekker uitleven. In de Story mode kan je maar voor 5 klasses kiezen:  Earthling, Majin, Namekian en Frieza’s klasse. Voor de vijfde klasse heb je ook de mogelijkheid om een leerling te worden van de originele Dragonball Karakters, die je dan zo’n 200 special moves kan leren en +400 custom items kan laten unlocken. Er is dus genoeg te ontdekken.

Xenoverse zal een volledige 3D-wereld bieden waarin je vrij kan bewegen in de lucht, op de grond én in het water. En ja, ze kunnen ook zwemmen. De animaties zien er goed uit, zelfs gezichtsuitdrukking als je geraakt wordt, dialogen worden gevoerd tijdens het vechten en de physics zijn goed toegepast in de omgevingen, alles kan stuk!

 

HISTORY

Het verhaal gaat eigenlijk over mysterieuze krachten die de hele Dragonball geschiedenis willen beïnvloeden, in hun voordeel. Jij moet als speler de timeline rechtzetten en dus voorkomen dat dit gebeurd. Je ontmoet tijdens de story-mode bekenden zoals Time Partol Trunks, en zal er een hele nieuwe Hyperbolic Time Chamber beschikbaar zijn. De ontwikkelaar beloofd een unieke uitdagende story-mode. Verwacht dus alle oude gezichten van de serie met genoeg nieuwe karakters en een spannend verhaal wat misschien wel nieuwe inzichten brengt binnen het Dragonball-universum. Meer zal later onthuld worden, uiteraard lees je het laatste nieuws over deze game hier op xboxnederland.nl. De release date voor Europa is 13 Februari 2015.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties