2016, opnieuw een belangrijk jaar voor Microsoft. Een nieuw jaar met nieuwe blockbusters. Maar welke vijf ik het meest naar uitkijk? Dat lees je hier!

5: Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Musthave

Ik betwijfel of hij dit jaar nog uitkomt. Maar toen deze aankomende topper werd aangekondigd door Ubisoft was mijn aandacht in volle glorie aanwezig. Ghost Recon Wildlands is de opvolger van Future Soldier en zal afscheid nemen van het futurische soldatenleven. In een co-op met maximaal drie andere vrienden stap jij in de schoenen van speciaal elite unit van het Amerikaanse leger. Je neemt het op tegen een drugskartel wat opereert in Bolivia en aan macht wint en daarom een dreiging voor de hele wereld begint te worden. Hoe je het tegen hen opneemt, dat is aan jou. Ga je à la Rambo naar binnen en knal je alles naar de filistijnen of ga je sluipend te werk en schakel je iedereen heel stilletjes uit? De trailer op de afgelopen E3 zag er fantastisch uit en greep zowel Martin, Niels, Sander en mij aan. Laten we hopen dat we deze game nog dit jaar mogen verwelkomen.

4: Gears of War 4

musthaves

Man, man, man. Het scheelde niet veel of ik had een traantje weggepinkt bij het zien van de eindcredits van Gears of War 3. De teleurstellende spinoff genaamd Judgment deed de serie totaal geen goeds en dus is het aan Gears of War 4 de taak om de schade te herstellen. De gameplay trailer op de E3 zag er fantastisch uit en vooral de graphics waren om te smullen. Uit de trailer was sowieso op te maken dat de vertrouwde gameplay weer aanwezig was en dat de co-op ook nog steeds van de partij is. Jammer genoeg is afgezien van de getoonde gameplay nog niet veel bekend van de game, behalve dat deze eind 2016 moet uitkomen. We’ll keep ya posted!

3: Far Cry Primal

Musthaves

De afgelopen twee delen heeft Ubisoft met Far Cry een prachtige serie neergezet. Waar we de afgelopen delen in een open wereld gestoorde dicatoren afgezet hebben, gaan we in het nieuwe deel Far Cry Primal terug naar de prehistorie. Als hoofdpersoon Takkar jaag je op andere stammen met een simpele pijl en boog, speren en nog veel mooier: jouw kracht om dieren zoals mammoets en sabeltandtijgers te beheersen en zo tegen je vijanden op te zetten. Far Cry Primal komt 23 februari uit. Unleash de holbewoner!

2: Deus Ex Mankind Divided

Musthaves

Een vervolg op Deus Ex Human Revolution was gewoon na het zien van de credits een feit. Deus Ex Mankind Divided wordt de opvolger van de 360 voorganger en zet ons zoals gewoonlijk in de voetstappen van Adam Jensen. Opnieuw mag je gebruik maken van je augmentation om vijanden zowel in stealth mode als in action mode aan te pakken. Nieuw is dat veel vijanden de macht in de hebben overgenomen en nu ook gebruik mogen maken van  augmentation. In de trailer zagen we al dat dit hele vette gevechten op gaat leveren. De game zou in februari uit moeten komen, maar is helaas wel uitgesteld naar augustus.

1: Tom Clancy’s The Division

td

Ja, de Ubisoft fanboy in mij blijft aan en we gaan naar de nummer 1 van mijn Most Wanted. Maar laten we eerlijk zijn, deze hypetrain houdt de gemoederen al jarenlang goed bezig. Tom Clancy’s The Division brengt ons naar de epische, donkere, verwoeste straten van New York. In die gigantische open wereld kun je alleen of samen met anderen op missie. Door goed samen te werken kun je deze met succes voltooien en loot verzamelen om te overleven in de keiharde Big Apple. Maar pas op als je online speelt want je teammaten kunnen zomaar opeens besluiten om jou te verraden, af te knallen en je loot mee te nemen. Tom Clancy’s The Division komt uit op 8 maart.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties