Om goed beslagen ten ijs te komen in Gears 5 heeft The Coalition een 11-tal limited-time challenges voor je klaar gezet in Gears of War 4. Wat moet je doen en wat krijg je er voor terug?

Er is nog steeds een grote hardcore fanbase dagelijks actief in het Gears of War-universum en niet kan wachten tot het eindelijk 10 september is om aan de slag te gaan met Gears 5. Om de tijd goed te kunnen overbruggen hebben de ontwikkelaars van The Coalition een 11-tal time limited challenges klaar gezet in Gears of War 4. Door het vervullen van de challenges speel je extra’s vrij voor in Gears 5.

De challenges zijn gevarieerd maar ook tamelijk pittig. Om bijvoorbeeld de Gilded Marcus vrij te spelen, moet je voor 2 september een vijftigtal achievements gehaald hebben. Wil je in Gears 5 met de Guilded Scion dood en verderf brengen dan zul je voor 2 september 250 kills moeten maken in Public Versus. Of speel je liever horde en wil je in Gears 5 met de Guilded JD kunnen shinen? Dan zul je toch echt je skills moeten laten zien door 2500 kills te maken in horde mode.

Wil je dus een legendarische indruk maken in Gears 5 dan is er dus nog het nodige werk aan de winkel in Gears of War 4. Voor een volledig overzicht van de challenges kun je hier een kijkje nemen in On the Road to Gears 5. Ik ga in ieder geval alvast mijn chainsaw in de wax zetten en de blueprints van Gridlock er weer eens bij pakken! Frag out!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments