Battlefield 4 heeft een verleden met veel ups en downs. We herinneren ons nog allemaal wel de desastreuze launch van anderhalf jaar geleden. Servers die het begaven en een volledig onspeelbare game. In 2014 heeft DICE de draad weer opgepakt en vandaag de dag anno 2015 is de game weer up and running. DICE geeft aan dat de stroom aan content nog niet helemaal is afgelopen voor de shooter van EA.

DICE zegt veel meer tijd in de community te gaan steken. Ze willen de laatste paar content-releases samen met de fans realiseren. De leden van het Premium-programma kunnen de komende tijd samen met het DICE-team een map gaan ontwikkelen. Zij kunnen in de Community Test Environment deze speciale map gaan testen en daarbij ook commentaar leveren. Met deze manier van ontwikkelen wil DICE een hechtere band met de community vormen. De premium members kunnen volgens DICE ook behind the scenes content over het ontwikkelen van een multiplayer-game verwachten.

Naast het nieuws over de CTE-map is er nog meer nieuws over Battlefield 4 uitgekomen. Volgende maand komt namelijk de “Winter Pack” uit. Deze update zal een hele boel tweaks bevatten, denk hierbij aan player collision en network issues. Daarnaast zal de Winter Pack ook de game-mode “Squad Obliteration” tweaken. Deze game-mode is vrij simpel. Twee vijandelijke teams strijden om een bom. Wie uiteindelijk de bom bij de enemy base weet te plaatsen en ook nog kan laten exploderen krijgt een punt. Lukt je dit twee keer voordat de vijand dit heeft bereikt, dan heeft jouw team de match gewonnen. Volgens DICE moet dit de meest competitieve mode van Battlefield 4 gaan worden.

Als jij ook met het proces van de CTE-map wilt meedoen meld je dan hier aan als premium member.

Spelen jullie nog wel eens Battlefield 4? Verwachten jullie dat Squad Obliteration een plekje in het E-sports landschap gaat veroveren? Laat het weten in de comments!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties