The Last Case of Benedict Fox is vanaf vandaag te spelen!

Vanaf vandaag kun je The Last Case of Benedict Fox op Xbox Series X|S en Xbox Game Pass spelen. Wie gaat met deze parel aan de slag?

Winnaar van de Gamescom 2022 Award voor “Meest Gewilde Microsoft Xbox Game”, The Last Case of Benedict Fox is vanaf vandaag te spelen. De game van Plot Twist Studio zal draaien op 4K en 60 frames per seconde. De beelden in bovenstaande launch trailer zien er veelbelovend uit!

Wat mag de speler verwachten?

Stap in het brullende Boston van de jaren ’20 als de gelijknamige zelfbenoemde detective. The Last Case of Benedict Fox is een game die je meeneemt naar een verwrongen wereld van geheime organisaties, verboden rituelen en koelbloedige moorden. Je neemt de laatste zaak van Benedict Fox op en duikt in de herinneringen van overleden slachtoffers terwijl je op zoek gaat naar aanwijzingen en demonen bestrijdt

Als Benedict zul je verder afdalen in de vergetelheid, op een reis om de waarheid achter een mysterieuze familietragedie te ontdekken terwijl je gehoor geeft aan de grillen van een demon die je ziel bezit. De ontwikkelaars schrijven: ‘verken herinneringen van de doden door middel van een huiveringwekkend verhaal verweven met opwindende gevechten en verbluffend puzzelontwerp. Verken de geheime rijken van leven en dood in het universum van Limbo zo ver als je psyche toelaat, maar pas op, deze zaak kan je gemakkelijk opslokken. Zal deze zaak worden opgelost of blijf je voor altijd vastzitten in Limbo?’.

Gameplay

Benedict Fox’s band met zijn demonische metgezel stelt hem in staat af te dalen in het bewustzijn van een overleden persoon, waardoor hij in de wereld van Limbo terechtkomt. De geest is een gevaarlijke plaats – met krachtige emoties en pijnlijke herinneringen! Naarmate de speler meer aanwijzingen ontdekt, verschuift Limbo en loert het gevaar. Spelers zullen meedogenloze en gevaarlijke vijanden tegenkomen op hun reis om de zaak op te lossen. Gebruik een combinatie van verschillende voorwerpen, omgevingsfactoren, wapens en bewegingsmogelijkheden om het gevaar dat wacht te overwinnen. The Last Case of Benedict Fox combineert Lovecraftiaanse verhaalvertelling met een Metroidvania gameplay.

XBNL-review

Community member DM4S is op verzoek van de XBNL-redactie inmiddels bezig met een review van deze game. De review zal in de loop van volgende week op de website te lezen zijn.

Ga jij The Last Case of Benedict Fox spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties