Het is weer vrijdag! Dat betekent snackdag op m’n werk, altijd fijn om vet voer naar binnen te harken tijdens de lunch. Vrijdag betekent ook dat het weekend zich weer laat zien, en dat al na 4 dagen werken! Wat hou ik van april en mei, de lange weekenden in die maanden komen als geroepen.

Wat een week was het weer, al was het een korte. Microsoft won even het internet met hun Build2015 presentatie afgelopen woensdag, de Call of Duty hype train kwam op volle snelheid met de trailer zondag en de week begon lekker met veel aanbiedingen qua hard- en software. Ook dook er gisteren zomaar een afbeelding op van de spirituele opvolger van Banjo-Kazooie, genaamd Yooka-Laylee. Je verzint het niet.

cod cycle

banjo-kazooie-spiritual-successor-revealed-as-yooka-laylee-143041202918

Microsoft won het internet

Windows 10, yes please! Dat was mijn eerste reactie na de keynote afgelopen woensdag. Eigenlijk verwachtte ik al dat Windows 10 erg goed gaat worden, maar dit bevestigde het. Na woensdag heb ik zeker geen spijt van mijn recente aankoop van een Windows Phone. En al had ik er wel spijt van, dat dingetje kostte me maar 60 dollar, lang leve de Chinese websites. Xbox One, Windows Phone, game pc, op alles Windows 10 knallen en gaan met die aardbei! De HoloLens zal nog wel even op zich laten wachten, om over het prijskaartje nog maar te zwijgen..

hololol
holo crazy

Aanbiedinguh!!

Wat kwamen er deze week een partij aanbiedingen voorbij zeg, geen idee hoe het met jullie zit maar mijn vrijmarkt centjes zijn alweer op. Met dank aan Microsoft en Ubisoft. Wij pakten het beter aan, wij geven games gewoon gratisch en voor nietsch weg. Ok, ok, Microsoft geeft ook games gratis weg, vooruit. Zeikerds.

Discounts

Random meuk

Wat kwamen we deze week weer allemaal voor bagger tegen in het afvoerputje van het internet? Sommige van ons hebben echt te veel vrije tijd of gebruiken het internet als een soort creatieve therapie. Either way, als we maar kunnen lachen toch?

IMG_3941

Dit verklaart de seksuele revolutie wel enigszins

IMG_3937

Dit is mooi voorbeeld van teveel vrije tijd

IMG_3940

Misschien mis ik iets, maar naar mijn weten is het toch altijd nog “Randstad”. Dit fraaie staaltje “leuk geprobeerd, maar is ‘m net niet” kwam ik tegen in onze Games in mei video.

a4dryRp_700b

Best herkenbaar..

Baas 2.0, Arma III mods zijn altijd wel cool, maar dit slaat alles!

aObNL8R_460s

Ik moest lachen, ik zeg het eerlijk.

 

 

Nu is het echt tijd voor weekend, ik ben er klaar mee.

Game on!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties