Iron Galaxy is lekker bezig, vorige maand was het demon girl Hisako, de maand daarvoor de reus Aganos. Echter wachten veel fans op de terugkeer van één van de iconische characters in de serie. Het wachten is bijna voorbij en traditiegetrouw gooide Iron Galaxy gisteren opeens de trailer online.

killer-instinct-2[1]In de trailer zien we Cinder eindelijk in aktie. Cinder  is één van de originele characters van de eerste Killer Instinct game op de SNES en hij zag er toen zo uit. Destijds gemaakt door Rare in hun hoogtijdagen en uitgebracht in 1994.

Cinder zal heel wat aerial combat met zich meebrengen en heeft twee gradaties van vuurintensiteit, elke met zijn eigen moveset. Dit zal een aardige diversiteit brengen. Ook op afstand maakt Cinder gebruik van sticky vuurbommen die hij elke moment kan laten ontploffen. Ook dit is in een combo te gebruiken. Zoals je in de trailer kan zien, lijkt hij oud zeer te hebben tegen TJ Combo. Op het verhaal moeten we wachten totdat seizoen 2 ten einde is. Dan komt de story mode volledig vrij.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties