Aflevering 2 van Life is Strange 2 komt morgen uit. Tijd voor een trailer. We zien een oude bekende terug, Captain Spirit. Heb je die nog niet gespeeld? Doen dan!

Episode 2 begint een paar maanden na de gebeurtenissen in de eerste aflevering. Na een tragisch ongeluk in Seattle en de manifestatie van een vreemde, bovennatuurlijke kracht slaan de broers Sean en Daniel Diaz op de vlucht voor de politie. Inmiddels is het winter geworden, wat het er niet eenvoudiger op maakt.

Naarmate Daniel meer vertrouwd raakt met zijn bovennatuurlijke vermogens, worden die steeds bepalender voor het verhaal. Daniel moet leren zijn kracht onder controle te houden, zodat hij een minder groot gevaar vormt voor hemzelf of anderen. Tegelijkertijd moeten de broers zijn vermogens verbergen voor een wereld die ze niet zou begrijpen.

De twee broers moeten het eens worden over een aantal regels om de vermogens van Daniel verborgen te houden. Nooit in het openbaar. Praat er nooit over. Vlucht als er gevaar dreigt. Maar in hoeverre kan iemand van 9 jaar oud zich daar aan houden?

De populaire Captain Spirit keert terug in Episode 2 van Life is Strange 2. Het wordt spelers aangeraden om eerst The Awesome Adventures of Captain Spirit™ te voltooien, want Episode 2 reageert op de opgeslagen gegevens van Captain Spirit: acties die zijn gekozen in Captain Spirit, hebben gevolgen in Episode 2. The Awesome Adventures of Captain Spirit is 100% gratis in de store.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties