Bioware teaset nieuwe Dragon Age

Het was al een beetje gelekt. Een nieuwe Dragon Age game. Tijd voor een kleine teaser.

Bioware liet tijdens de The Game Awards een teaser zien van de volgende Dragon Age. We zien Solas terugkeren. Men is al een paar jaar bezig met deze nieuwe Dragon.

We zijn al een tijd bezig met een nieuwe Dragon Age game enik ben verheugd jullie het bestaan van dit project te mogen laten weten. Aldelen we nog geen details ik kan je wel vertellen dat we een heel nieuw teamrond de kern van Dragon Age veteranen aan het bouwen zijn. Mensen waar ik meeaan Dragon Age, Jade Empire heb gewerkt en sommige waar ik al sinds de Baldur’sGate dagen mee werk.

Aldus executive producer Mark Darrah.

Bioware veteraan Matthew Goldman is de creative director van de game en hij bevestigd dat vriendschappen, romantiek en keuze weer terug zullen keren.

Maak speler helden in hun eigen verhaal, dat is mijn mottosinds Baldur’s Gate.  Door de jaren heenheb ik allerlei uitdagingen aangenomen. Mooie levende werelden bouwen, leukeparty-based games ontwikkelen en prachtige verhalen illustreren. Nu ben ikvereerd om Bioware’s rijke traditie voor te zetten in mijn favoriete fantasiefranchise. We hebben het sterkste team ooit samengesteld en gaan aan de slagmet de meest epische quest ooit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments