BioWare hint naar Dragon Age nieuws deze maand. Is er kans dat we een nieuw deel gaan zien bij de Game Awards?

Zo druk als ze bij BioWare zijn met Anthem wordt er ook wel degelijk aan andere projecten gewerkt. Dit deelt algemeen directeur Casey Hudson in zijn blogpost van 29 november. Casey vergelijkt de werksfeer binnen de studio met die van de bemanning op een onderzeeër. De spanning op de afdelingen voelbaar; professionals die doelbewust en met vuur aan het project werken.

Het nieuwe Dragon Age project zit zeker niet in de laatste fase van ontwikkeling. In tweets op de accounts van Casey Hudson en Mark Darrak (producent van Anthem en Dragon Age) is eerder al gedeeld dat er aan een geheim Dragon Age project gewerkt wordt. Tijdens de Game Awards zou er wel eens nieuws over een nieuw verhaal in de Dragon Age serie gedeeld kunnen worden. Het laatste deel, Inquisition, stamt ook alweer uit 2014. Casey schrijft dat we de maand december kunnen uitkijken naar informatie over Dragon Age.

Als je ons blog hebt gevolgd, of mijzelf en Mark Darrah op Twitter, dan weet je dat we ook dat we aan een geheim(e) Dragon Age project(en) werken. Dragon Age is een ongelofelijk belangrijke serie voor BioWare, we werken met veel enthousiasme aan wat komen gaat. Je kunt de komende maand naar meer informatie uitkijken (maar ik vertel je niet waar je moet kijken..)

Het is dus wachten op meer informatie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments