Battlefield 4 krijgt twee jaar later nog een paar extra modi. Squad versus Squad conquest en Gun Master. We leggen ze even uit.

Het is gelukkig geen Conquest met enkel tien spelers, maar het gaat om twee teams die zoveel mogelijk punten op de map moeten veroveren. Standaard zijn dit er drie. Tot nu toe klinkt dat niet echt anders dan de Conquest-mode, maar dat is het wel. Het speelveld is namelijk een stuk kleiner en er zijn een paar extra regels toegevoegd. Als alle leden van het team dood zijn en ze hebben geen veroverpunten in bezit, dan is het game over. Daarnaast is er een ‘Strategic Team Resource’-punt als vierde veroverpunt die zorgt voor voertuigen en zwaar geschut. ‘Dat is lekker nadelig voor de balans tussen de twee teams’ horen we je denken, maar zo’n strategisch veroverpunt duurt langer om te veroveren dan de normale variant. Als het eenmaal is veroverd, verandert de dynamiek gelijk.

De modus zit nu nog in een zogenaamde Community Test Environment waar alles nog getest wordt door spelers. Hieronder een video van de modus.

Gun Master mode

Dit weekend werd ook door DICE bekend gemaakt dat de lente-patch nieuwe wapens zal toevoegen en een bekende Battlefield 3 modus, Gun Master. Dit is een soort Team Deathmatch waar je, na twee achtereenvolgende kills, nieuwe wapens krijgt. De eerste speler die een kill maakt met het beste wapen, wint.

Over wapens gesproken, er komen vijf nieuwe bij. Er zijn nog geen specifieke namen, maar het gaat om een nieuwe assault rifle, carbine rifle, personal defense weapon met silencer, sidearm met magnum kogels en een nieuwe light machine gun.

Kortom, DICE zit gelukkig niet stil en blijft nieuwe content toevoegen en dat is een goede zaak voor de Battlefield 4 fans onder ons!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties