Bacon Man is tijdens de E3 2015 aangekondigd en heeft een Kickstarter gebruikt om een start te maken met de game. De game zal dankzij het alom bekende ID@Xbox programma ook uitkomen op de Xbox One.

Om dit te vieren heeft de developer een gameplay trailer gereleased die je onderaan dit artikel kan checken. Voor diegene die de Kickstarter hebben gesteund, komt er een gratis speciale Bacon Man code wanneer de game uitkomt.

maxresdefault

De game zal het verhaal vertellen rond, jawel, Bacon Man, die een weg baant door Nomround met als doel zijn naam te zuiveren vanwege een misdaad die hij nooit gepleegd heeft. Hij zal vechtend moeten strijden tegen diverse levensmiddelen om uiteindelijk de confrontatie aan te gaan met de beruchte Food Kings. De Food Kings proberen je voor het slicen van de King Roast Beef op te laten draaien. Hoe cliché het verhaal ook klinkt, het is erg vermakelijk omdat het dit keer om voedsel gaat die met voedsel elkaar te lijf gaan.

Bacon Man moet nog uitkomen voor de pc, wat eerst het enige platform zou worden waarop de game zou komen. Op de Kickstarter pagina was te lezen dat de pc release gezet werd op december 2015. Nu dus ook de Xbox One. We houden je op de hoogte als er nieuwe info is.  Laat in de comments even weten of jij niet kan wachten om los te gaan met bacon en ander lekkers.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments