Uiteraard, het was onvermijdelijk, ook Apex Legends gaat aan de Season Pass. Season 1, genaamd Wild Frontier, is begonnen. Daarnaast is er ook een nieuwe legend aan de selectie toegevoegd, Octane.

Seizoen 1 van Apex Legends is van start gegaan! Sinds vandaag zijn er het hele seizoen lang bonussen te halen. Gratis bonussen zijn een nieuwe skin, extra Apex Packs en 18 nieuwe trackers. Maar het wordt pas interessant als je een paar credits neerlegt voor de Battle Pass. Voor 950 Apex Coins (ongeveer 10 euro) krijg je deze Battle Pass waarmee je toegang krijgt tot 100 goodies die je gedurende het seizoen kunt ontgrendelen. Bij elke “level-up” krijg je een goodie wat bijvoorbeeld een skin, tracker of coins kan zijn. Mocht je weinig geduld hebben, maar wel geld teveel, dan kun je voor 2800 Apex Coins een Battle Pass Bundle kopen, dan krijg je de Battle Pass en de eerste 25 levels gratis.

Mensen met EA Access krijgen standaard 1000 coins bij aanvang, mocht je dat nog niet verkwanselt hebben aan Apex Packs, zoals ik, dan kun je de Battle Pass dus halen zonder zuurverdiende euro’s neer te leggen.

Met het nieuwe seizoen is er ook een nieuwe legend. Octane, zoals deze heet, heeft skills die met z’n health te maken hebben. Zijn tactische skill laat hem snel rennen ten koste van een beetje health, terwijl zijn passieve ability hem juist health geeft zolang hij niet beschoten wordt. Met deze twee skills valt dus leuk te spelen. Zijn ultimate wordt Launch Pad genoemd. Hij kan launch pads op de grond gooien waarmee iedereen de lucht in kan schieten. Deze legend zit niet aan Battle Pass vast dus hiervoor zullen, net zoals de andere legends 750 Apex Coins voor neergeteld moeten worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments