Diegenen die vroegtijdig uit de game stappen in Apex Legends zullen in de toekomst mogelijk een ‘straf’ krijgen.

Apex Legends is een enorm populaire game dat door veel mensen graag gespeeld wordt. De game leunt sterk op samenspel, onderlinge communicatie en gebruik maken van de unieke skills die ieder karakter heeft. Het is dan ook uitermate irritant wanneer één van je teamgenoten vroegtijdig de game verlaat.

Mogelijk gaat daar in de toekomstig verandering in komen. In de afgelopen 1.1 update bleek namelijk dat er per ongeluk al een update was doorgevoerd die spelers een cooldownperiode gaf wanneer zij vaker dan drie keer vroegtijdig uit de game stapten. In de patch notes stond hier echter niets over vermeld.

PR- en community manager ‘Jayfresh’ van Apex Legends heeft op Reddit hierover het volgende laten weten:

We zijn intern aan deze feature aan het werken en testen, maar het was niet de bedoeling om het live te zetten met de update van vandaag. Er miste een stukje script wat er voor zorgde dat de straf voor het vroegtijdig verlaten van de game aan stond terwijl dit niet zo moest zijn. Dat is waarom het niet in de patch notes stond.

We hebben het script geupdate en getest met QA en het is nu uitgeschakeld voor alle platformen. We hebben geen verwachte tijd wanneer dit echt uit gaat komen. Excuses voor het misverstand.

So internally, we have been working on and testing this feature but it wasn’t our intention or plan to have it go live with the update that went out today. There was a piece of script that was missing and caused the leaving match early penalty to be turned on when it shouldn’t be. That’s why it wasn’t in the patch notes.


We updated the script, tested with QA and it’s now disabled for all platforms. We don’t have an ETA for if or when this would come out for real. Apologies for the confusion.

Het lijkt er dus op dat er binnenkort een update komt die gamers die vroegtijdig uit de game stappen zal gaan bestraffen. Onduidelijk is nog wanneer deze update wordt doorgevoerd en hoe de strafmaatregel er daadwerkelijk uit zal komen te zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments