De Alpha ring leden in het Insider programma kunnen zich gaan voorbereiden op de komst van de Xbox One X. Zo ben je helemaal up and running als je de X hebt neergezet.

Via Twitter liet Mike Ybarra weten dat men nu al 4K content kan downloaden. Ideaal als je een externe schijf hebt met al je games. In de instellingen is nu een optie waarin je kan aangeven dat de 4K textures automatisch in je download zitten. Deze is te vinden in je settings bij Backup & transfer.

Ook voor al geïnstalleerde games kan je via de update pagina ook de extra 4K data binnenhalen. Hou er wel rekening mee dat dit een aardige hap uit je capaciteit haalt want de download wordt hierdoor bijna twee keer zo groot. Als je dat wil, ga dan naar My games and apps, check de updates en filter op Xbox One X Enhanced Games. Daar zie je alle al geïnstalleerde games die in aanmerking komen voor een 4K verbetering.

Komt je Xbox One X dan binnen op 7 november dan is het simpelweg je externe schijf inpluggen en klaar is Clara, je kan games als Forza 7 en Gears of War 4 dan direct in true 4K opstarten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties