The Game Awards wil het dit jaar nog groter aanpakken. 10 nieuwe games zouden aangekondigd moeten worden naast de updates aan bestaande titels.

De populariteit van de E3 wordt steeds minder terwijl andere game-evenementen steeds vaker de show stelen (pun inteded). Laatst hoorden we al sterke geruchten dat er een nieuwe Alien game geproduceerd door Hideo Kojima aangekondigd gaat worden op The Game Awards. Geoff Keighleigh, game-personality en organisator van de Award-show, gaf aan met in totaal 10 nieuwe titels te komen op de show. Daarnaast zullen er ook updates zijn voor bestaande games.

Een bijdehante Twitteraar kwam al met de volgende lijst:

De Nintendo fanboys zitten vooral te wachten op Metroid Prime 4. Met de geruchten in de pijplijn zou dat een van de games kunnen zijn.

Een andere game die ook wat rook laat zien is Mortal Kombat XI. Volgens de motion capture acteurs werken ze aan het volgende deel en ook Mortal Kombat baas hintte eerder dit jaar al naar een opvolger.

We weten dat Square Enix aan een Avengers-game werkt genaamd The Avengers Project en dat is een kanshebber die op het podium kan verschijnen.

Uiteraard hopen we ook nog steeds wat van Rocksteady’s Superman game te zien, maar rondom die game is het wel akelig stil geworden. Stilte voor de storm wellicht?!

Volgende week weten we het. De show is op alle streamkanalen te bekijken op 6 december in Amerika, wat bij ons 7 december ’s nachts is.

Op welke games hopen jullie?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments