Alien Isolation was scary as hell. Goed nieuws dus want er komt misschien een vervolg.

Wie kent het niet, Alien. De griezelige buitenaardse wezens die zich in je buik nestelen of je binnen notime tot stukjes rijten.

Volgens een link die op Twitter rondwaart lijkt het erop dat 20th Century Fox een nieuwe Alien game aan het bouwen is. Op het trademark bureau van de Europese Unis (EUIPO) is een kenmerk gedeponeerd voor een computer game die Alien: Blackout gaat heten.

Na wat speurwerk op de vacaturebank komen er meer feiten omhoog. Zo wordt hij in de Unreal Engine 4 gebouwd en heeft het de focus op multiplayer.

Zet dit naast het bericht dat enkele dagen terug onze bekende vriend Hideo Kojima op visite was bij 20th Century Fox en daar poseerde met een rij aan Alien artikelen, dan is de cirkel wel rond. Of Hideo alleen maar als fan met deze props op de foto ging, dat blijft nog gissen.

Kojima Productions lijkt zich al op te maken voor een aankondiging tijdens The Game Awards 2018 maar dat zou dan waarschijnlijk over Death Stranding gaan, een game die al een tijdje in de pijplijn zit. Als er meer nieuws is, dan gaan we dat jullie zo snel mogelijk laten weten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments