Eerste indruk met LEGO® 2K Drive: ‘veel creativiteit en vrijheid’

Op 19 mei 2023 komt LEGO® 2K Drive uit. Wat mag je van deze nieuwe racer verwachten? In aanloop naar release delen wij alvast het eerste uur gameplay, zodat je een indruk van de game kunt krijgen.

LEGO 2K Drive heeft flinke voetstappen om te vullen, want de link met de populaire Forza Horizon DLC is snel gelegd. Maar de eerste indruk van LEGO 2K Drive is zeer positief. De Story Mode van de game heeft een aantal open werelden en in deze werelden is veel te herkennen. Fans van LEGO zullen zich thuis voelen in de kleurrijke omgevingen, die vol zitten met allerlei bouwwerken en creaties. Maar LEGO 2K Drive is meer dan alleen maar een visueel spektakel. Er zijn veel auto’s om vrij te spelen en de besturing lijkt prima in orde.

Een van de key features van LEGO 2K Drive is het creatief en snel wisselen tussen voertuigen. Dit werkt goed en voegt een nieuwe dimensie toe aan het rijden. Het feit dat je in deze game kunt racen in allerlei voertuigen, van allerlei soorten auto’s tot boten, maakt de game lekker dynamisch, snel en tot op zekere hoogte uniek.

Verder lijkt de game uitstekend gebruik te maken van de oneindige mogelijkheden die het LEGO universum biedt. Van stunts uithalen, tot driften in snelle voertuigen en tijdens het rijden zo veel mogelijk objecten breken, alles lijkt mogelijk in deze game. De races zijn uitdagend en de eerste indruk is dat er genoeg uitdagingen zijn om je bezig te houden.

Of ik na 20 uur spelen nog steeds zo positief ben over LEGO 2K Drive, weet ik uiteraard niet. De game lijkt een frisse wind te brengen in het racegenre en biedt genoeg om spelers te blijven boeien. De eerste indruk is in ieder geval zeer goed. Wat is jullie indruk bij het zien van het eerste uur aan gameplay?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
JOZILIAN
JOZILIAN
14 dagen geleden

erg leuke game, minigames zijn leuk. Duurt wel erg lang tot je kan door levelen en het verschil met wereld 1(level 1-3) en wereld 2(vanaf level 4 en meer) is te groot.