Jawel, we hebben er weer een, een gerucht, of misschien een gevalletje zien wat je wil zien. Hoe dan ook, er wordt aardig wat geteaset op Twitter.

De hele aanleiding van dit verhaal is de volgende tweet van Troy Baker en de antwoorden daarop:

Het begint eigenlijk met een tweet van Jonathan Dornbusch van IGN die in het algemeen vraagt wat jouw ultieme superheldengame zou zijn. Stemacteur Troy Baker, bekend van onder andere The Last of Us, Uncharted 4 en Bioshock Infinite, reageert daar op door Bill Rosemann, te taggen met kuch, kuch. Rosemann reageert daar weer op door te zeggen: “You, sir, are clearly a man without fear”, oftewel, u bent waarlijk een man zonder angst”. Hmmm, een man zonder angst. Daredevil?

Ok, even wat uitleg. Wie is die Bill Rosemann eigenlijk? Rosemann is de vice president en Head of Creative bij Marvel Games en laat Daredevil nu net een Marvel-personage zijn. Troy Baker is daarnaast ook niet onbekend met een superheldenrol. Hij deed de stem van Jason Todd in Batman Arkham Knight bijvoorbeeld. Beide mannen zijn dus bekend met games en superhelden. Hoewel het alles behalve een aankondiging is, is het wel een leuke aanleiding om lekker over te speculeren.

Wat denken jullie? Lijkt het jullie wat? En welke studio zou dit op zich moeten nemen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties