Soms heb je van die momenten dat je als Xbox gamer baalt dat je geen Playstation games kunt spelen. Uncharted, Horizon Zero Dawn en God of War zijn titels waar ik best van baal dat ze niet naar de Xbox komen. Ook de remaster van Crash Bandicoot lijkt me erg tof. Maar dat was bijna de officiële Playstation mascotte dus die komt sowieso niet. Toch?

Je zou zeggen van niet, maar er druppelen wat geluiden de wereld in dat Crash zijn kunstjes ook op andere platformen mag vertonen. De aankomende remaster, de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, bevat de originele trilogie. Die games zijn alleen maar uitgebracht voor de eerste Playstation. Het Twitter account van Playstation Ireland verklaarde onlangs dat de remaster exclusief zou zijn voor de PS4.

Die tweet is inmiddels verwijderd en daarvoor in de plaats is een nieuw bericht geplaatst.

Oftewel, het lijkt er sterk op dat de game later naar andere platformen komt. Er is verder nog niks bevestigd, ook niet door uitgever Activision, dus hou de zoutvaatjes nog maar even paraat. Toch zou het wel een vette stunt zijn. Eerdere spin-offs zijn ook als eens op andere platformen uitgebracht dus het zou kunnen. Als we meer weten dan lees je het uiteraard hier.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments