Een F35 als kantoor. Voor mij nog altijd een droom. Gelukkig bestaan er dan games als Ace Combat. Met Assault Horizon heb ik me enorm vermaakt. Ik moest dan ook even een traantje laten toen bekend werd dat Ace Combat 7 een Playstation exclusive zou worden. Maar is dat wel zo?

Gematsu kwam er namelijk achter dat Namco wel eens andere ideeën zou kunnen hebben. De uitgever heeft de game aangeboden bij het Taiwanese Game Software Rating Information Board voor zowel de PS4 als de Xbox One.

Foutje?

De pagina voor de PS4 kan nog steeds worden bezocht, maar die van de Xbox One is verdwenen. De link zelf is niet dood maar alle info erachter is wel weg. Dit kan twee dingen betekenen. Een foutje van het rating board of, en dit is veel waarschijnlijker, alle info is verwijderd totdat er een officiële aankondiging van Namco Bandai is voor wat betreft een Xbox One versie.

VR

Onlangs werd op de Playstation Experience een of ander lullig gamebeursje bevestigd dat de game naar Playstation VR komt. Aangezien het een van de meest geanticipeerde VR titels is en er, behalve 2017, nog geen concrete releasedatum is, kon het sowieso nog wel een poosje duren voordat hij naar ons favoriete platform komt.

Oftewel, hou de zoutvaatjes nog maar even bij de hand. Ik zou het zelf wel enorm toejuichen want ik wil wel weer eens een vette shooter met dikke gevechtsvliegtuigen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties